VACANCIES


Scandinavian Avionics A/S styrker sin økonomiafdeling i forbindelse med opgradering til nyt Microsoft Dynamics(axapta) 365 system.

Regnskabschef

Har du/I været med til en implementering? Har du god regnskabs- og forretningsforståelse? Vil du være med til at løfte en succesfuld virksomhed et skridt videre?

For så vidt angår regnskabschefstillingen, er der tale om en selvstændig stilling med reference til Director of Finance & HR.

Derfor søger vi en person, der er parat til påvirke dels implementeringen af nyt software, og dermed den fremadrettede drift og struktur. Der er pt. yderligere 2 personer i bogholderiet.

Jobbet som Regnskabschef
Som den kommende regnskabschef styrer du i vid udstrækning selv din egen dagligdag. Du kommer til, at have ansvaret for følgende opgaver:

 • De almindelige bogholderiopgaver
 • Kontaktperson til offentlige myndigheder, bank og forsikringsselskaber
 • Rapportering til ledelse, bank og bestyrelse
 • Udarbejdelse af budgetter herunder likviditetsbudgetter og opfølgning på samme
 • Månedlig opgørelse og værdiansættelse af igangværende arbejder

Din profil
Vi ønsker, at den kommende regnskabschef har:

 • God regnskabs- og forretningsforståelse
 • Erfaring med igangværende arbejder
 • Hands-on med henblik på regnskabsopgaver
 • Gode kundskaber i engelsk
 • Udvidet kendskab til brugen af Excel.

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk uddannelse, f.eks. en revisionsbaggrund, evt. med en HD(R) eller anden overbygning. Du har solid erfaring med bogholderifunktionen og et fornuftigt kendskab til den overordnede økonomistyring.

Som den rette kandidat kommer du sandsynligvis fra en stilling som regnskabschef i en mindre virksomhed. Det kan også være, at du er en erfaren bogholder med mod på mere og med en særlig interesse for tallenes betydning for forretningen.

 

Interesseret?

Hvis du kan se dig selv i jobbet, så send din ansøgning og dit CV med ”Regnskabschef” i emnefeltet til kcf@scanav.com.
Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Stillingen er slået op pr. 15.05.2020


Bogholder

Der tale om en selvstændig stilling med reference til Regnskabschefen.

Da vor nuværende bogholder ønsker at gå på efterløn til efteråret, efter 33 år i selskabet, ønsker vi allerede nu at få den stilling besat for at deltage i implementeringen af det nye software.

Jobbet som bogholder
Som den kommende bogholder styrer du i vid udstrækning selv din dagligdag. Du kommer til, at have ansvaret for følgende opgaver:

 • De almindelige bogholderiopgaver
 • Hjælp ved udarbejdelse af budgetter herunder likviditetsbudgetter og opfølgning på samme
 • Hjælp ved månedlig opgørelse og værdiansættelse af igangværende arbejder

Din profil
Vi ønsker, at den kommende bogholder har:

 • God regnskabs- og forretningsforståelse
 • Hands-on med henblik på regnskabsopgaver
 • Gode kundskaber i engelsk
 • Udvidet kendskab til brugen af Excel.

Vi forventer, at du har en solid erfaring med bogholderifunktionen og et fornuftigt kendskab til den overordnede økonomistyring.

Som den rette kandidat kommer du sandsynligvis fra en stilling som bogholder i en mindre virksomhed.

Til den/de rigtige kandidat kan vi tilbyde en varieret hverdag med frihed under ansvar, hvor man i høj grad kan præge sin egen hverdag, og har stor kontakt med hele virksomheden.

Interesseret?
Hvis du kan se dig selv i jobbet, så send din ansøgning og dit CV med ”Bogholder” i emnefeltet til kcf@scanav.com.

Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Stillingen er slået op pr. 15.05.2020


Scandinavian Avionics A/S

Scandinavian Avionics A/S, blev grundlagt i 1978 med det hovedformål at betjene flyindustrien inden for salg, installation og vedligehold af flyelektronik. Siden da har Scandinavian Avionics A/S udviklet sig til en større global organisation The SA Group.

The SA Group beskæftiger ca. 165 personer fordelt på 11 afdelinger i Europa, mellem- og fjernøsten, som i tæt samarbejde med hovedsædet i Billund, leverer produkter og serviceydelser af høj kvalitet til kunder i hele verden.

The SA Group er særdels erfaren inden for alle aspekter af flyelektronik, og de vigtigste forretningsplatforme omfatter bl.a. større helikoptere, forretningsfly, rutefly, totalløsninger til flyfabrikanter samt elektronik og support til forsvarsindustrien.


The SA Group employs approximately 165 people worldwide, of whom approximately 65 are based at the corporate headquarters in Billund, Denmark.

As an employee at Scandinavian Avionics your workday will include great challenges in an informal working environment with positive and inspiring colleagues.

We are always looking for more skilled employees who wish to contribute to our great growth within our niche area. Contact us if you are dreaming of a career in the aviation industry and are curious about the many opportunities we offer within engineering, sales, design, production or quality/compliance.

Please feel free to send us an unsolicited application to SA@scanav.com